Αντικριστό ψάρι: Για πρώτη φορά στην Ελλάδα και μάλιστα στο Ηράκλειο!
Πρόκειται για μια ειδική κατασκευή ψησίματος, στην οποία λαχταριστά ψάρια πλούσια σε Ω3, όπως η τσιπούρα, ο σολομός, το σκουμπρί, ο κολιός, το λαβράκι, κ.α., τοποθετούνται σε ειδικά στηρίγματα, τα οποία «κουμπώνουν» πάνω στην κατασκευή σε απόσταση μερικών εκατοστών από την φωτιά. Το ψάρι ψήνεται σε ελάχιστα λεπτά στη σωστή θερμοκρασία, κρατάει όλους τους χυμούς του ενώ παράλληλα αποκτά μια ιδιαίτερη γεύση που όσοι το έχουν δοκιμάσει, την χαρακτηρίζουν απλά ως… μοναδική!
Η νεα μέθοδος θα παρουσιαστεί την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017, στις 9 μ.μ. χώρο του στο Ουζερί (Λοχαγού Μαρινέλη 17, πλ. Αγίου Δημητρίου, Ηράκλειο, τηλ. 2810221444 & 6937137220)