Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολούθησαν όλοι όσοι βρέθηκαν στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Ηρακλείου, όπου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Μάρτη, η Εσπερίδα…
H δεύτερη πιο μακρά περίοδος νηστείας μετά τη Μεγάλη Τεσσαρακοστή είναι η νηστεία των Χριστουγέννων, γνωστή στη γλώσσα του ορθοδόξου λαού μας και ως σαραντα(η)μερο.
Μία από τις πλέον προσοδοφόρες καλλιέργειες στον τόπο μας, με ένα «χρυσό» πλην αδικημένο προϊόν, το χαρούπι συνεχίζει την ανοδική της πορεία με τα υποπροϊόντα που κατασκευάζονται…
Η μισή παραγωγή από πέρυσι και κατά 20% αυξημένη η τιμή παραγωγού είναι οι πρώτες εκτιμήσεις για το επιτραπέζιο σταφύλι της Κρήτης, που ξεκίνησε να κόβεται με μια μέση…
Στους κάδους απορριμμάτων καταλήγουν καθημερινά τεράστιες ποσότητες φαγητού που δεν σερβιρίστηκαν σε εστιατόρια, σε ξενοδοχεία και σε κοινωνικές εκδηλώσεις όπως…
Σεμινάριο Ευαισθητοποίησης και Εκπαίδευσης στην Οικολογική – Κοινωνική Προσέγγιση για τα σύνθετα προβλήματα που σχετίζονται με το αλκοόλ με την στήριξη της Περιφέρειας…
Μετά τις καταγγελίες για τις παράνομες εισαγωγές του αιγοπρόβειου γάλατος από εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε... φορολογικούς παραδείσους, έρχεται και ο ΕΛΓΟ “Δήμητρα”
Η «3η Γιορτή Γλυκού» πραγτματοποιείται σημερα στον Αμπελούζο με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου και του πολιτιστικού…
Μαζί με τους ταλαντούχους μικρούς υποψήφιους για τον τίτλο του MasterChef JUNIOR θα βρίσκονται τρεις κριτές για να τους καθοδηγούν και να τους κρίνουν στις συναρπαστικές δοκιμασίες